Tattoo en de kosten

Tattoo en de kosten

Bij onze tattooshop in Den Bosch kunt u door mij een u persoonlijke tattoo ontwerp laten realiseren.
Wij vragen u voor een persoonlijke ontwerp, wel om langs te komen bij onze Tattooshop in den Bosch om zo zelf u idee zo perfect mogelijk uit te werken. En ook tevens de kosten van u tattoo te bespreken. Omdat er veel verschillende tatoeages zijn en deze ook op veel verschillende manieren gezet kunnen worden zoals bijvoorbeeld gekleurd ongekleurd of geschaduwd zijn de kosten voor een tatoeage moeilijk via het internet of via de telefoon te zeggen ook de plek op het lichaam is bepalend voor de kosten van u tatoeage. Voor u ontwerp worden al u wensen zoveel mogelijk in de tatoeage verwerkt zodat dit voor u echt een persoonlijk en een waardevol bezit wordt. Ook kan er een visualisatie worden gemaakt hoe de tattoo met u persoonlijk ontwerp al op het lichaam komt uit te zien door grafische technieken zodat u al een beeld krijgt hoe het geheel er uit kan gaan zien.
Tevens kunnen kleuren en wensen dan ook meteen zichtbaar worden aangepast!

Vanwege onze hygiƫnische handelingen hanteren wij wel een minimumprijs van 65 euro. Voor grotere tattoos die in meerdere sessies (minstens drie uur per sessie) gezet moeten worden rekenen we een uurtarief. Bij een afspraak word er een aanbetaling gevraagd van 65 euro. Zonder aanbetaling kunnen wij geen afspraak vastzetten. Een aanbetaling is reserveringskosten, die wij weliswaar van de afspraak aftrekken, als je komt, maar word de afspraak afgezegd, krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een tegoedbon, anders ben je de aanbetaling kwijt, om de door ons gereserveerde tijd te compenseren. Maken wij voor u volgens afspraak een ontwerp en u heeft aanbetaald dan blijft u ontwerp naar afzegging 2 Maanden bewaard.

Hierna vervalt u aanbetaling en dient u bij het opnieuw maken van een afspraak een aanbetaling te doen. Zonder aanbetaling maken wij telefonisch geen ontwerp. Doordat onze Shop geen hoge kosten draagt door gebruik van eigen goedgekeurde Ruimte maar wel met volgens GGD goedkeuring kunnen wij net onze klanten die extra korting geven maar met een zeer hoge kwaliteit.